valkaisupaketti_valmis-300x300

Hampaiden valkaisu -kotipaketti

59,90 €

Zental – Hampaiden valkaisu kotona

Hammaslääkäreiden käyttämä valkaisumenetelmä kotikäyttöön. Hampaat valkaistaan muovaamalla hammasmuotit oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti valkaisugeeliä. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15 – 30 min kerrallaan. Valkaisua jatketaan, kunnes saavutetaan haluttu lopputulos.
✓ Kaksi muotoiltavaa hammasmuottia ja säilytysrasia
✓ Zental valkaisugeeliä, 2 x 5 ml, peroksiditon sekä pH-neutraali
✓ Riittää 5 – 10 käsittelyyn
✓ Hammassävykartta
✓ Käyttöohjeet suomeksi
✓ Hammaslääkäreiden suosittelema
tuotetunnus (SKU) 1. Avainsanat tuotteelle , , , , .

Tuotekuvaus

Valkaisupaketti sisältää

2 x 5ml hampaiden valkaisugeeliä
2 x hammasmuotit ja valkoinen säilytysrasia
1 x hampaiden sävykortti
1 x tarkat käyttöohjeet

Hampaiden valkaisuprosessi

Kiehauta vettä, ota kattila pois liedeltä. Pidä hammasmuottia vedessä n.7-10 sekuntia. Valuta kuuma vesi pois hammasmuotista. Aseta hammasmuotti ylä- tai alahampaisiin ja paina hampaat muottia vasten. Painele muottia sormilla ihopäältä tai kielellä hampaita vasten. Kun olet saanut hammasmuotin muotoiltua laita se kylmään veteen ja anna kovettua. Tee sama toimenpide uudestaan siten, että muotoilet hammasmuotit erikseen ylä- ja alahampaiden muoteille.

Levitä valkaisugeeliä hammasmuotin sisäpuolelle niihin kohtiin, jotka koskettavat hampaiden ”näkyvää”, ”etupuolta”. Aseta hammasmuotit suuhun valkaisugeeleineen ja anna vaikuttaa noin 15-30 minuutin ajan. Toimenpiteen jälkeen huuhtele suu huolellisesti vedellä ja vältä valkaisugeelin nielemistä.

Huomioitavaa

Valkaisupaketin sisältämä valkaisuaine riittää yleensä noin 3-7 päivän ajaksi, ylä- ja alahampaiden valkaisuun. Valkaisupaketin avulla suoritat hampaiden valkaisun niin hellävaraisesti, että se soveltuu jokapäiväiseen valkaisuun. Silti suosittelemme viikon valkaisujaksoa, jonka jälkeen tulisi pitää yhtä pitkä tauko ennen uuden valkaisujakson aloittamista.

Hampaiden valkaisujakso, alkaa ensimmäisestä valkaisukerrasta ja päättyy viimeiseen valkaisukertaan. Tämän ajan hampaasi ovat hieman alttiimmat uusille värjäytymille. Parhaan valkaisutuloksen saavuttamiseksi tulisi siis välttää suurinta osaa hampaita värjääviä ruoka- ja nautintoaineita. Haluamme muistuttaa, että hampaiden valkaiseminen ei anna suojaa värjääntymistä vastaan. Voit ylläpitää valkaisutulosta muutamalla helpolla tavalla: noudata hampaiden hoito-ohjeita, käytä valkaisutulosta ylläpitäviä tuotteita ja tee uusi valkaisu noin 6-12 kk välein. Hampaiden kellastumiseen, tummumiseen ja värjäytymiin vaikuttavat eniten elintavat, mitä syöt ja juot sekä miten hoidat hampaitasi.

14 arviot tuotteelle Hampaiden valkaisu -kotipaketti

 1. Heli Pokka
  4 / 5

  :

  Huomaan hymyileväni päivittäin enemmän, koska tiedän hampaideni olevan valkoisemmat.

 2. Sofia
  5 / 5

  :

  Olen äärimmäisen tyytyväinen tähän tuotteeseen. Olen käyttänyt muotteja nyt noin 7 kertaa ja hampaani ovat huomattavasti valkoisemmat. Opiskelen hammashygienistiksi ja olen aina ollut utelias hampaiden valkaisun suhteen. Testasin hampaiden valkaisua kotona ihan omasta mielenkiinnosta ja se todellakin toimii. Kaikki näkevät selvästi eron! Pitää myös kehua Zentalin palvelua ja erinomaisen hyvää kohtelua. Heitin vahingossa käyttöohjeet (ehkä olin niin innoissani) roskikseen enkä muistanut kuinka kauan muotteja pitää keittää. Soitin Zentalin asiakaspalveluun ja sain vastauksen heti. Jatkakaa samaan malliin.

 3. Minna Lehto
  5 / 5

  :

  Työskentelen suuhygienistina ja suosittelen Zentalin valkaisutuotteita omille asiakkailleni, joilla on tummentuneet hampaat.

 4. jaska
  5 / 5

  :

  hyvä helppo vaivaton hampaiden valkaisu kotona.

 5. minna tanskanen
  4 / 5

  :

  Minulla oli tummentuneet hampaat vuosien kahvin juonnin takia, mutta ei enää. Kotipaketin ansioista hampaani ovat nyt paljon valkoisemmat.

 6. Juulia, Tampere
  4 / 5

  :

  Lentoemännän työssä on tärkeää tuntea olonsa itsevarmaksi. Uusi hymyni välittyy myös asiakkaisiin. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

 7. Roosa
  5 / 5

  :

  Täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Eron voi nähdä jo ensimmäisen valkaisun jälkeen. Minulla on aina omat epäilykseni internetistä tilaamisessa, mutta tätä päätöstä ei ole tarvinnut katua. Aivan loistava tuote.

 8. sandra
  5 / 5

  :

  Terveiset erittäin onnelliselta Sandralta, joka vain kahden 30 minuuttisen jälkeen on saanut fantastisen hienon ja valkoisen hymyn. Voin tuskin uskoa tätä todeksi. Suosittelen lämpimästi kaikille!

 9. Sanna, Helsinki
  5 / 5

  :

  En voi sille mitään, mutta rakastan juoda kahvia aamuisin ja viiniä viikonloppuisin. Zentalin ansiosta hampaani ovat nyt valkoiset ja saan pitää kiinni elämäni pienistä iloista.

 10. Kimmo
  5 / 5

  :

  Tää valkaisumenetelmä on kyl hyvä, hampaat vaaleni jo tokan kerran jälkeen. Lopputulos miellyttää mua paljon!

 11. aleksi rantanen
  4 / 5

  :

  Kotipaketin mukana tuli hyvät käyttöohjeet. Helppo käyttää, vaikkakin vie vähän enemmän aikaa.

 12. petraa_
  4 / 5

  :

  Geeli toimi hyvin ja sitä riitti jokaiseen valkaisuun. En yleensä ole hyvä tekemään tälläistä, mutta kuvalliset käyttöohjeet auttoivat paljon.

 13. Outi
  4 / 5

  :

  Tuotteet tilattu ja kesähymy tulossa.

 14. katriina
  4 / 5

  :

  Törmäsiin Zentaliin yhden blogin kautta ja oli pakko kokeilla itsekin. Valkaisutulos näytti hyvältä ja sain tuotteen nopeasti kotiin. Kiitos!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.