whitening_strips-300x300
Hampaiden-valkaisu-liuskat

Hampaiden valkaisuliuskat

49,90 €

Zental – Hampaiden valkaisuliuskat

Hampaiden valkaisuliuskoilla on erittäin helppoa ja vaivatonta suorittaa hampaiden valkaisu. Valkaisuliuskat laitetaan hampaiden ulkopinnan päälle ja annetaan vaikuttaa noin 30 minuutin ajan, suositeltu hoitojakso on noin 3-7 päivää peräkkäin.

Valkaisuliuskoilla voit myös ylläpitää saavutettua valkaisutulosta helposti, sillä liuskojen kiinnittäminen hampaisiin on nopeaa, ne pysyvät hyvin paikoillaan ja voit puhua samalla, joten voit käyttää niitä missä ja milloin vain.

 

✓  Valkoisemmat hampaat – vaivattomasti.
✓  Anna vaikuttaa n. 30 minuuttia kerrallaan.
✓  Hammaslääkäreiden suosittelema.
tuotetunnus (SKU) 3. Avainsanat tuotteelle , , , .

Tuotekuvaus

Paketti sisältää:

28 x hampaiden valkaisuliuskoja (ylä- ja alahampaisiin)

Suomenkieliset käyttöohjeet

Hampaiden valkaisuprosessi

Valkaisuliuskat laitetaan hampaiden ulkopinnan päälle ja annetaan vaikuttaa noin 30 minuutin ajan, suositeltu hoitojakso on noin 3-7 päivää peräkkäin. Katso pakkauksen kääntöpuolelta ylä- ja alahampaille tarkoitettujen liuskojen kuvat, poista liuskoista suojamuovi ja aseta ne hampaan pinnalle ja painele liuskat varoivaisesti hampaita vasten.

Toimenpiteen jälkeen huuhtele suu vedellä.

Huomioitavaa

Valkaisuliuskojen avulla suoritat hampaiden valkaisun niin hellävaraisesti, että se soveltuu melkein jokapäiväiseen valkaisuun. Silti suosittelemme korkeintaan viikon yhtäjaksoista valkaisuliuskojen käyttöä, jonka jälkeen suosittelemme pitämään viikon tauon ennen uuden valkaisujason aloittamista.

Hampaiden valkaisujakso, alkaa ensimmäisestä valkaisukerrasta ja päättyy viimeiseen valkaisukertaan. Tämän ajan hampaasi ovat hieman alttiimmat uusille värjäytymille. Parhaan valkaisutuloksen saavuttamiseksi tulisi siis välttää suurinta osaa hampaita värjääviä ruoka- ja nautintoaineita.

Haluamme muistuttaa, että hampaiden valkaiseminen ei anna suojaa värjääntymistä vastaan. Voit ylläpitää valkaisutulosta muutamalla helpolla tavalla: noudata hampaiden hoito-ohjeita, käytä valkaisutulosta ylläpitäviä tuotteita ja tee uusi valkaisu noin 6 – 12 kk välein. Hampaiden kellastumiseen, tummumiseen ja värjäytymiin vaikuttavat eniten elintavat, mitä syöt ja juot sekä miten hoidat hampaitasi.

 

10 arviot tuotteelle Hampaiden valkaisuliuskat

 1. Jere
  5 / 5

  :

  Käytän jatkossakin Zentalin valkaisua joka toimii superhyvin! Halpa hinta ja ilmainen toimitus suoraan postilaatikkoon. Helppoa ja kätevää, kiitos!

 2. Elina Nieminen
  5 / 5

  :

  Liuskat olivat todella helppokäyttöiset ja mukava pitää. Käytin vain puolet pakkauksessa tulleista liuskoista, sillä muuten olisi tullut jo liian valkoiset hampaat! 😀

 3. Matti Veijola
  5 / 5

  :

  Voin hyvällä omallatunnolla suositella hampaidenvalkaisu liuskoja kaikille. Minulla oli tummentuneet hampaat vuosien kahvinjuonnin ja tupakoinnin takia ja olin hieman skeptinen tilatessani liuskat. Liuskojen ansiosta hampaani ovat nyt paljon paljon valkoisemmat.

 4. karita
  4 / 5

  :

  Olipa helppoa ja vaivatonta käyttää teidän valkaisuliuskoja. Kiitos!

 5. Mikko, Oulu
  5 / 5

  :

  Suhtauduin aluksi epäilevästi kotivalkaisuun, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Yllätyin tosissani siitä, kuinka nopeaa ja vaivatonta Zentalin tuotteita on käyttää.

 6. elina nieminen
  5 / 5

  :

  Liuskat olivat suhteellisen helppokäyttöiset ja mukava pitää. Käytin vain puolet pakkauksessa tulleista liuskoista, sillä muuten olisi tullut jo liian valkoiset hampaat.

 7. Mikkonen
  5 / 5

  :

  Yleensä en kirjoita kommentteja, mutta nyt tuntuu siltä, että haluan haluan jakaa kokemukseni. Tilasin valkaisuliuskat ja sain ne kotiini seuraavana päivänä. Ei ole tarvinnut katua, hampaani vaalenivat ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Mahtava tuote, kiitos.

 8. Sofia
  5 / 5

  :

  Käytin aiemmin Crest 3d white valkaisuliuskoja sain hyvän tuloksen, mutta hampaani vihloivat usean viikon ajan. Nyt tilasin Zentalin valkaisuliuskat ja pääsin samoihin tuloksiin kuin aikasemmin – ilman vihlontaa. Huippua 🙂 Suosittelen kaikille

 9. Janne
  4 / 5

  :

  Laitan liuskat suuhun aina kun käyn suihkussa. Ekalla kerralla ajattelin jääkö liuskoista jotain jäämiä hampaisiin mutta kaikki lähti huuhtelemalla pois. Pari päivää vielä jäljellä valkaisua, nyt jo tyytyväinen.

 10. peksi
  5 / 5

  :

  Liuskat toimivat hyvin eikä edes maistuneet juuri millekkään. Kiitos ystävällisestä asiakaspalvelusta!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.